Echipa – Ingredientul principal din reteta de succes al companiei
25.07.2023 in Povestile celor care au construit succesul companieiEchipa – Ingredientul principal din reteta de succes al companiei
Costel Nancu – Gestionar, este alaturi de echipa Algernon de 16 ani. Daca v-ati intrebat vreodata cine va pregateste comenzile, suntem mandri sa vi-l prezentam pe Costel, unul dintre oamenii care pregateste cu atentie comenzile dumneavoastra.
Costel, cum a inceput calatoria ta la Algernon?
Costel: In urma cu 16 ani a inceput. Am venit dintr-un domeniu alimentar, o retea de supermarketuri, acolo lucram tot ca gestionar.
Care a fost cea mai mare provocare de-a lungul celor 16 ani de Algernon?
Costel: A fost o criza prin 2009-2010, se simtea peste tot pe piata. Cu toate ca aici a fost ok, nu am avut probleme financiare, dar simteam o frica. Mi s-a parut o provocare mai mare decat COVID.
Ce te-a motivat sa ramai alaturi de Algernon Impex pentru o perioada atat de lunga?
Costel: Colectivul, in primul rand, mereu a fost un colectiv cald, mereu ne-am ajutat unii pe altii. Si in al doilea rand stabilitatea financiara.
Care consideri ca este cel mai mare atu al Algernon Impex si de ce?
Costel: Algernon vinde o marfa de calitate pe piata, produse de foarte buna calitate fata de firmele concurente. Este un atu foarte important, avand calitate buna, oamenii au incredere.
Ce sfaturi ai oferi viitorilor angajati pentru a se integra si a avea succes in cadrul companiei?
Costel: Sa vina cu incredere, sa se imprieteneasca cu tot colectivul si usor, usor, o sa se simta bine la locul de munca si automat o sa si invete mai repede ce este de facut. In momentul in care te simti bine la locul de munca, te simti si motivat.
Ce inseamna lucrul in echipa la Algernon?
Costel: Ne ajutam unii pe altii, in primul rand, ne impartim ce avem de facut in depozit.
Mai sunt si colegi noi si atatea produse in depozit, mai ai nevoie de ajutor, noi ii ajutam si ei au incredere in noi.
Care au fost momentele cele mai memorabile pe care le-ai trait în cadrul companiei?
Costel: Petrecerile mi-au placut cel mai mult, teambuilding-uri, am iesit la restaurante, cluburi, fie cu familia sau singur. Au fost momente frumoase.
Algernon implineste anul acesta 30 de ani de activitate. Unde iti imaginezi ca va ajunge peste inca 10 de ani?
Costel: Tot mai sus, cred ca o sa se extinda tot mai tare, o sa aduca mult mai multe produse pe piata. Poate si depozite mai multe, eu asa vad, va fi tot lider de piata.
Ne mandrim cu o echipa unita si suntem mandri de evolutia companiei, de relatiile dintre colegi si de cultura organizationala. Impreuna am evoluat, am invatat lucruri valoroase si am construit la succesul unei companii de succes.